Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

Tullat italiane, myshqe natyrale, gjethet artificiale dhe tapetat e murit të vendosura në restaurant Tërvesa në Gjilan, Kosovë