Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

Projekte

Projektet
e fundit

Më posht mund t’I gjeni disa nga produktet tona në
projektet në të gjithë botën
intervio

Pasqyret e mëdha led neon të vendosura në Monun Hookah në Suharekë, Kosovë

intervio

Ipko project

intervio

Panelet e inoks-it "waterripple" të vendosura në Yacht Premium Hotel në Sarandë, Shqiperi

intervio

Panelet nano pvc oniks mermer dhe gjelbrimet artificial të vendosura në King Fish Restaurant në Patok, Shqipëri

intervio

Gjelbrimet dhe gjethet artificiale të vendosura në terasën e Tribeca Cafe në Gjilan, Kosovë

intervio

Panele 3d të poliuretanit të vendosura në dyqanin të mobileve Pollo Home në Podujevë, Kosovë

intervio

Tullat Italiane të plota "Rosato Bugnato Sfumato" të vendosura në kompleksin “Liberta në Prizren, Kosovë

intervio

Myshqet natyrale të vendosura në hotel Gold në Shkup, Maqedoni

intervio

Panelet e inoksit “water ripples” të vendosura në restaurant-in Cioccolatitaliani në Podgoricë , Mali i Zi

intervio

Panelet 3d të poliuretanit të vendosura në barin e hotel Bonita në Durrës, Shqipëri

intervio

Tullat italiane, myshqe natyrale, gjethet artificiale dhe tapetat e murit të vendosura në restaurant Tërvesa në Gjilan, Kosovë

intervio

Panelet e inoksit “water ripple”, gjelbrimet artificiale dhe shkrimet me led neon të vendosura në Sky Caffe në Malishevë, Kosovë

intervio

Panelet “Water ripple” nga inoksi të vendosura në një shtëpi luksoze në Gjilan, Kosovë

intervio

Panelet e inoksit “water ripple” të vendosura në Radika Mountain Resort në Mavrovë, Maqedoni

intervio

Gjelbrimet artificiale dhe porta e ndryshkur nga metali të vendosura në Four Points by Sheraton në Prishtinë, Kosovë

intervio

Gurët natyral indian Slimstone të vendosur në fasadën e një shtëpije private në Prishtinë, Kosovë

intervio

Gjethet varëse artificiale dhe tapetat Italiane të vendosura në Restaurant Mendi - LABI Petrol në Suharekë, Kosovë

intervio

Panelet nano pvc oniks të vendosura në LIV hookah & Lounge në Prishtinë, Kosovë

intervio

Tullat Italiane klinker të vendosura në një banesë private në Gjilan, Kosovë

intervio

Fiberpanelet e gurit, panelet oniks nano pvc, tapetat italiane dhe myshqet natyrale te vendosura ne Lounge Bar Noari në Prishtinë, Kosovë

intervio

Tullat Italiane të vendosura ne fasadën e shtëpisë në Tërpezë, Kosovë

intervio

Lulet dhe gjelbrimet artificiale të vendosura në Bardha's Cake në Malishevë, Kosovë

intervio

Likenet natyrale dhe panelet 3d të poliuretanit të vendosura në Kids World Gjilan, Kosovë

intervio

Fiberpanelet me imitim betoni të vendosura në sallonin e bukurisë Trio në Vushtri, Kosovë

intervio

Panelet 3d të poliuretanit me ngjyrë me led mbrapa të vendosura në Kids world Gjilan Kosovë

intervio

Panelet 3d të poliuretanit me ngjyrë ari dhe të zezë të vendosura në Kids world Gjilan Kosovë

intervio

Likenet natyrale të vendosura në shourumin e Bast-trade në Prishtine, Kosovë