Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

Katalogjet

2023

3D Panelet e poliuretanit

Qka jane 3d panelet?
Panelet e murit 3d prodhohen nga poliuretani i lehtë dhe i përforcuar fort.
    Ka ngjyrë akrilike në sipërfaqen e produktit dhe mund të jetë çdo ral kod që ju dëshironi. Dalja e saj nga muri varion midis 3-7 cm.
SHKARKO KËTU
2023

Fiberpanelet

Qka jane fiberpanelet?
Fiberpanelet jane panele me dimensione te mëdha të prodhuara nga përzierjet fibrave xhamit me komponente të tjera që japin pamje shume të përafërt të betonit, gurit, drurit dhe dizajneve te tjera.

SHKARKO KËTU
2023

Gjelbrimet Artificiale

Qka jane gjelbrimet artificiale?
Gjelbrimet artificiale janë produkte të plastikës që mund të përdorën për ambient të brendshëm dhe të jashtëm, për mure dhe tavane.

SHKARKO KËTU