Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

PSE DUHET TË NA ZGJEDHNI NEVE

3D DECANDMORE është marka kryesore dhe emri kreativ i produkteve të dizajnit të paneleve të murit 3d dekorativ në tregun e Kosovës që nga viti 2017. Ne ndryshuam perceptimin e dekorimit me zgjidhjet tona kreative dhe moderne në ambiente të brendshme dhe të jashtme.
Ne jemi zhvilluar duke arritur të jemi përfaqësues të simbolit të cilësisë dhe besimit me ekipin tonë të ri dhe dinamik në aktivitetet tona vendore dhe ndërkombëtare.


Profesionalizëm

Duke punuar me etikë dhe duke mbajtur respektin tonë për bashkëpunëtorët dhe punëtorët.

Materialet më të mira

Materialet tona mund të përmirësojnë cilësinë dhe qëndrueshmërinë e projekteve të ndërtimit.

Afatet kohore kanë rëndësi

Është shumë e rëndësishme për ne, që punët të përfundohen në afat dhe në mënyrën më të mirë të mundshme.

24/7 Mbështetje

Klientët tanë janë të rëndësishëm dhe për këtë arsye, ne ju mbështesim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Kompani e sigurt

Informatat dhe të dhanunat e kompanive bashkëpunuese janë të rëndësishme, dhe për këtë arsye, ne jemi shumë kujdesshëm.

Referencat

Referencat dhe klientët tanë të vazhdueshëm jane nje çmim shumë i rëndësishëm për ne.

Ne ia dolëm të jemi partner i të gjithëve që kërkojnë ambiente frymëzuese dhe veçanërisht arkitektëve

Me produktet tona të gjithanshme, ata mund të përdorin lehtësisht në dizajnimin e brendshëm dhe të jashtëm të hapësirave të tyre creative.
Jemi krenarë që jemi partner zgjidhjeje me agjentët tanë vendor dhe bashkëpunëtorët tanë të huaj në shumë projekte të ndryshme si: Hotele, qendra tregtare, restorante, dyqane, klube nate dhe stenda ekspozitash që nga viti 2017.
Shitje e produkteve
Shitje dhe montim
Dizajnim dhe ndertim
Projekt “qelësa në dorë”