Produkte

Produktet

Gjelbrime artificiale

Panele të inoksit

Panele 3d të poliuretanit

Pllaka elektrizuese

Myshqe natyrale

Panele të gurit PU

WHAT WE DO

Projektet e fundit

Më posht mund t’I gjeni disa nga produktet tona në projektet në të gjithë botën

Panele 3d të poliuretanit të vendosura në fasadën e dyqanit të mobileve Pollo Home në Podujevë

Gjelbrimet dhe gjethe-t artificiale të vendosura në terasën e Tribeca Cafe në Gjilan

Panelet e inoks-it të vendosura në enterierin e Cioccolatitaliani në Podgoricë

Klientët tane