Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

Referencat

Klientët dhe Partnerët

Ne nuk dizajnojmë dhe rindërtojmë në mënyrë që të kemi klient, ne kemi klient që dizajnojmë dhe të rindërtojmë.
Bast trade
Albi
Four points
Ciocolatti italiani
Hotel Gold
Ipko
KEDS
Next door park
Park hotel & spa
Pollo
Prishtina mall
Proper pizza
Radika
Roomingtons
Sigkos
Timberland
Trio
Valdrin Sahiti
Vali Ranch
Yacht premium hotel