Phone Us
+383 45 544 400
Address
6000 Gjilan, Kosova
Send Email
info@decandmore.com

Produkte

WHAT WE DO

Produkte innovative luksoze dhe industriale

Gama e produkteve tona inovative ju lejon dizajnimin e ambienteve të juaja në mënyrë luksoze apo industriale.

3d Polyurethane

Fiberpanele

Gjelbrime Artificiale

Guri Poliuretan

Inoks

Kashtë Artificiale

Likene Natyrale

Myshqe Natyrale

Ndriçime LED

Panele Nano

Pllaka Elektrizuese

Slimstone

Tapeta Muri

Tulla